1. Om Swappas Garanti

Vi erbjuder 12 månaders garanti med alla enheter. Med hjälp av vår garanti kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är både längre och mer omfattande än den garanti som Apple erbjuder sina kunder, eftersom den i praktiken täcker allt utom självorsakade skador.

2. I Garantin Ingår:
  • Snabb service. Vi påbörjar hantering inom ett dygn efter att vi ta emot telefonen.
  • Fri undersökning av skada. Alla våra kunder får en gratis bedömning av skador oberoende av om telefonen ifråga omfattas av Swappas felansvar eller inte.
  • Kostnadsfritt byte av enheten. Ifall vi av någon orsak inte kan reparera telefonen får du en ny motsvarande telefon i utbyte.

Givetvis har vi även 14 dagars ångerrätt ifall du inte är nöjd med telefonen.

3. Vad Täcks av garantin?

Swappas garanti täcker alla tekniska problem med telefonen, till exempel problem med kameran, mikrofonen eller högtalarna. Vi erbjuder 12 månaders garanti på alla våra telefoner. Vi garanterar också en snabb reparationsservice – vår behandlingsperiod tar vanligtvis ca 1-3 dagar.

Vi ersätter antingen din telefon med en annan enhet av samma modell eller reparerar den.

Garantin upphör att gälla om telefonen skadas på grund av felaktig användning, såsom:
– Spruckna skärmdelar
– Böjd telefon
– Fuktskadad

Telefonen måste repareras uteslutande av oss, annars upphör garantin att gälla.

Eftersom att alla våra telefoner granskas och renoveras kan du tryggt köpa en telefon till priset av en begagnad, men med samma funktionalitet som en ny!
Mer information om våra garantier hittar du under köpvillkor.